חיידק קמפילובקטר

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/08/2010 | 09:38 | מאת: רעיהואם

בתי כמעט בת 3, בחודש אפריל נמצא אצלה החיידק וטופל באנטיביוטיקה, אולם מאז מערכת העיכול שלה לא חזרה לעצמה,הקקי הוא בצבע צהוב מאד רך ונראה כאילו האוכל לא מתעכל כולו, כמו כן מתלוננת על כאבי בטן. עשינו עוד פעמיים מאז בדיקות צואה ולא התגלה כלום. אשמח לעצה ועזרה.

30/08/2010 | 21:15 | מאת:

אנא בקש מרופא הילדים בדיקות צואה לגיארדיה ולא תרבית צואה רגילה זהו חידק שגורם לכאבי בטן ממושכים , יציאות רכות/שלשולים בהם נראות שאריות מזון לא מעוכל. צריך לתת אנטיביוטיקה אחרת מזו שקיבלתם לקמפילובקטר כמו כן אפשר לתת במקביל פרוביוטיקה