גרפוטר

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

25/08/2010 | 15:22 | מאת: עובד

רציתי לשאול האם הגרפוטר עוזר או מזיק כמו שחלק קטן מהאנשים אומרים שכן ורובם אומרים שלא כי הבאנו לבני את זה ורציתי לדעת תודה!

25/08/2010 | 23:02 | מאת:

מנסיוני עוזר מדובר בתכשיר טבעי שקיים בשוק שנים רבות מאוד. לא נתקלתי מעולם בתופעות לואי או נזק משימוש בו. כמובן להשתמש בהתאם להוראות. לאחר שבוע אפשר להעריך אם עוזר לבנך אם לאו.אם לא מקל על הגזים עדיף להשתמש בתכשיר אחר שאינו מבוסס על ביקרבונט, שמן שומר, קרוייה(CARAWAY) אפשר למשל גליקול או סימיקול  או בייביזים