עצירות קשה לתינוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/08/2010 | 13:27 | מאת: אבי

בני בן השנתיים וחצי סובל מעצירות קשה מאוד כבר קרוב לשנה. מה עליי לעשות כדי להקל עליו?

24/08/2010 | 21:08 | מאת:

לא מסרת פרטים על העצירות אך אני מניח שהיצאות שלו קשות , כואבות ואינן סדירות כמו כן אני מניח שהייתם אצל רופא הילדים שלכם . אם לא... הגיע הזמן שיבדק עם דגש על הבטן ופי הטבעת. הטיפול בעצירות ממושכת הינו ארוך ומחייב הרבה סבלנות. ראשית יש להרגילו לאכול הרבה פירות וירקות (סיבים תזונתיים מסייעים בהגדלת נפח הצואה ,ריכוכה ומניעת עצירות) במקביל להוסיף לשתייה שלו פעמים ביום PEGLAX אפשר לקנות גם ללא מרשם. פגלקס פועל כמו סיבים תזונתיים ,אינו ממכר ולא מפעיל את המעיים בצורה כימית ולכן אפשר לתת אותו גם לתקופות ארוכות. רצוי גם להתיעץ עם רופא הילדים בקשר לחוקנים בימים הראשונים של הטיפול בהצלחה ועם הרבה סבלנות