גזים בגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/06/2014 | 13:19 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, אני אמא לתינוקת שכרגע היא בת חצי שנה. מאז שנולדה הנסיכה היא סובלת מגזים הנקתי אותה הנקה מלאה 3 חודשים במהלך חודשי ההנקה היא לא נרדמה לא יום ולא לילה בקושי ישנה 5 שעות ביממה!!פניתי כמה פעמים לרופא ילדים שלדבריו הכל תקין וזה טבעי שתינוקות סובלים מגזים. לאחר 3 חודשי ההקה העברתי אותה לסימילאק קומפורט הרגשתי קצת שיפור במצבה. בגיל 5 חודשים העברתי אותה לסימילאק אדוונס פלוס ולפני כשבועיים עברנו לאדוונס פלוס שלב 2. ומאז חזרו הגזים כקדמותם, היא לא מצליחה להירדם ברצף ושומעים רעשים מהבטן. יש לציין למרות כאבי הבטן וחוסר השינה הילדה נראית ערנית וחיונית מחייכת ומשחקת והכי חשוב שהיא מתפתחת כראוי.. האם זה תקין? הגיוני שתינוק בן חצי שנה יסבול מגזים? האם אני צריכה להחזיר אותה לסימילאק קומפורט? תודה מראש

08/06/2014 | 21:40 | מאת:

מאחר וסובלת אכן עדיף לחזור לקומפורט יתכן והבעייה הינה אי סבילות ללקטוז שגם כן גורמת לריבוי גזים