צואה עם חוטים שחורים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/06/2014 | 18:16 | מאת: אמא

שלום. בני בן 4 וחצי חודשים התחלנו טעימות כפית כפית וחצי ביום אוכל ממש יפה אפילו לועס לו :) הבאתי לו בננה ותפוח...ואז הייתי צואה רגילה עם חוטים שחורים..מה זה יכול להיות? בעבר היה לו דם בצואה עשינו בדיקת צואה שיצא תקינה ! ברוך ה' ...יש לו רגישות לחלב. ומקבל 3 טיפות ברזל.. אני אמורה לדאוג?

08/06/2014 | 21:36 | מאת:

החוטים השחורים מקורם בבננה , לא דם אפשר להמשיך ולתת בננה בתיאבון