ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/05/2014 | 21:48 | מאת: ולריה ניסימוב

שלום רב כבר יותר מחודש הבת שלי ( בת שלושה חודשים) צורחת שאני מקרבת אותה לציצי ( הנקה מלאה) או שלוקחת כמה שלוקים ועוזבת בבכי רב, מצליחה להאכיל אותה רק אחרי כמה נסיונות שאני מרגיע אותה ( בכי קורע לב) היא מקפלת את הגב לאחור.. בוכה ברוב שעות היום, לא ישנה בצהריים יותר מ 20 דקות רצוף ( בלילה השינה טובה) היתי כמה פעמים אצל רופאה הפעם הוחלט - ריפלוקס. ( התינוקת לא פולטת הרבה, במידה סבירה) בחודש האחרון היא העלתה רק 400 גרם. הרופאה נתנה  גביסקון 0.7 אחרי ההנקה. הבנתי שזה מונע פליטות. אבל הילדה לא פולטת הרבה, ובוכה בתחילת ההנקה ( כאילו אני נותנת לב רעל, אחרי שלוק מתקפלת לאחור בצרחות) האם התרופה נכונה? האם היא מתאימה לתינוקות ( בעלון כתוב מגיל 12!) ממש מבולבלת תודה רבה

05/05/2014 | 21:05 | מאת:

גביסקון הינה תרופה טובה לרפלוקס , מאחר ואין שיפור כדאי להתיעץ עם הרופאה על טיפול אחר כמו אלגיקל (קונים בסופרפארם במרשם רופא) או קונבנציונאלי כגון זנטק או לוסק כמו כן לעתים הרפלוקס סמוי כלומר אין פליטה , אך תוכן הקיבה חוזר (רפלוקס) לוושט וגורם לצרבת (חוסר שקט, הקשתה של הגוף....)

08/05/2014 | 11:47 | מאת: גלי

היי לבת שלי הייתה את אותה הבעיה ריפלוקס סמוי יש פורמולה הומאופתית מעולה שפותחה ע"י רופא קוראים לה גואנה ריפלוקס אפשר לרכוש אותה בבית מרקחת ראשונים פארם מה שכן היא מחייבת מרשם רופא, אבל שווה לנסות