תינוק בין שבוע וגזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/05/2014 | 10:34 | מאת: טל

שלום, החל מיום הברית של התינוק הוא התחיל לסבול קשות מגזים, בעיקר בלילה אבל גם בשעות היום. הוא מקבל חלב אם ומטרנה בכל הנקה, האם כדאי לשנות לו את התוסף? האם צריך לקחת לרופא לבדוק? הבנתי שזה בדכ מתחיל בגיל 3 שבועות והוא גם נולד שבוע 38.

05/05/2014 | 21:02 | מאת:

אכן בד"כ ה"גזים" מופיעים מאוחר יותר אך מדובר בסטטיסטיקה וממוצעים אפשר לנסות פורמולה ללא לקטוז וגם את אנא המנעי מחלב ומוצריו למשך שבוע ולראות אם יש שיפור. אם כן - להמשיך כך אם לאו - אפשר לחזור לכלכלה רגילה