גזים לילד בן 6

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/04/2014 | 21:03 | מאת: שחר

בני בן ה6 סובל מגזים נוראיים, קולניים מאד ומסריחים מאד ובתדירות גבוהה, הוא ילד מאד פעיל, אכלן בררן - שניצל ואוויר בעיקר.... עד גיל שנתיים סבל מאלרגיה לחלב שעברה, מה הסיבה לכך והאם יש צורך בטיפול או בדיקת גסטרו? תודה,

27/04/2014 | 23:30 | מאת:

כדאי להתיעץ עם הרופא שלו ודיאטנית , התפריט שלו בהחלט לא מאוזן האויר דל קלוריות ודל ויטמינים וגם שניצל אינו מכיל את כול אבות המזון יתכן וזה יעזור גם לבעיית הגזים שהוא פולט