גזים אצל תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/04/2014 | 11:24 | מאת: קארין

שלום דר, הבת שלי סובלת נורא בלילות מגזים. לא יודעת מדוע.. היא אוכלת בבוקר סימילאק אדוונס, מוצקים במשך כל היום ובלילה סימילאק קומפורט - לעיתים עוזר לה ולעיתים הלילות פשוט גיהנום. אתמול היה פשוט מזעזע בוכה ונרדמת או בוכה דקות ארוכות ולא מצליחה לישון, אני נותנת לה מעט גרייפוואטר אבל זה כבר כמעט לא עוזר . איך ניתן להקל עליה? האם עליי להקפיד על מזונות מסויימים? תודה מראש

19/04/2014 | 15:17 | מאת:

תני לה פורמולה ללא לקטוז וגם להמנע ממוצרי חלב אפשר לנסות גם פרוביוטיקה עדיף עם לקטובצילוס רויטרי