ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/02/2014 | 19:17 | מאת: קרן

שלום, הבת שלי בת שלושה חודשים, יש לה ריפלוקס קל, שוקלת 5 קילו, התזונה שלה פעם הנקה ופעם נוטרילון ar. מבחינת תרופות היא מקבלת זנטק פעמיים ביום 1cc, כמו כן גביסקון אחרי כל הנקה. הזנטק מקל כל עוד היא מקבלת אותו לפני הנקה (חצי שעה לפני), כך נוצר מצב שבהנקות של הבוקר והערב ישנה הקלה אך בהנקה של אמצע היום היא סובלת מהצרבת. האם מומלץ (ומותר) לחלק את מתן הזנטק לשלוש פעמים ביום? אם כן באיזה מינון? או שעדיף להשאיר פעמיים ביום ולעלות את המינון? בתודה מראש, קרן

01/03/2014 | 23:52 | מאת:

זנטק נותנים פעמים ביום אנא התיעצי עם הרופא שלה על המינון

09/03/2014 | 10:29 | מאת: אמא שרון

שלום, הבן שלי בן חודשיים סובל ובוכה בלי סוף, רק יונק ואינו פולט כלל. קיבלנו עכשיו זנטק לנסות אולי יש לו רפלוקס סמוי. השאלה שלי אלייך- איך נותנים לו את התרופה?? הטעם מבחיל ונורא ואי אפשר למהול בבקבוק משום שאני מניקה. מה עשית?