בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/02/2014 | 10:10 | מאת: הילה

בני בן חודשיים ולפני חודש התחילה הבעיה: הוא אוכל בנחת ופתאום לאחר 40-60 מל מגלה אי נוחות זז הרבה מתפתל ומנתק פיו מהבקבוק. כתבת לי שזה ככל הנראה רפלוקס ולנסות אינפמיל ar האם אוכל זה יסייע לבעיה? כי הוא לא סובל מפליטות. ומתי ניתן לראות שינוי מאז שמתחילים עם האינפמיל ar? לציין כי טיפול בזנטק במשך שלושה שבועות לא שיפר כלל את הבעיה. תודה !

15/02/2014 | 09:43 | מאת:

אפשר לנסות ולראות אם יש תגובה , השיפור מורגש תוך יומיים שלושה ואם אין שיפור לחזור לרופא שלכם להמשך בירור