כאבי בטן (גזים) שמקרינים לגב

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/02/2014 | 22:10 | מאת: ארז

שלום, הילד שלי בן 7 בשבוע האחרון הוא צורח מכאבי בטו שמקרינים לו לגב ולחזה מייד לאחר שהוא אוכל, בבדיקות כלליות שהוא עבר (דם,שתן צילום) לא נמצא משהוא חריג,כרגע אין ממש טיפול לתת לו חוץ מנורופן שמקל עליו.(הייתה גם הבחנה של גסטרו שטענה שהילד בריא ושכנראה התופעה תחלוף לבד) רציתי לדעת אים התופעה שאני מתאר מוכרת, ואיך אפשר להקל עליו כשיש לו את אותו התקף גזים. תודה.

07/02/2014 | 21:59 | מאת:

כדאי לחזור לרופא גסטרו בשאלה של אנדוסקופיה לבדוק שאין כיב