חוטים שחורים בצואה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/12/2013 | 17:11 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב היום לראשונה גיליתי חוטים שחורים ארוכים בצואה. בני בן 3 חודשים, משקל: 6.5 קג, אורך: 57 סמ. ניזון מתמל בלבד. אציין כי לפני שלושה ימים נתתי לו טעימה ראשונה (כפית של מיץ עגנביות) ומאז לא נתתי יותר. בנוסף, אין לי למה להשוות (זהו בני הבכור) אך ריח הצואה שלו מאד לא נעים עד מסריח ביותר.. והצבע ירקרק כהה. מה יכול לגרום להופעת החוטים השחורים? פרט לכפית מיץ העגבניות היחידה, הוא לא טעם מזון אחר פרט לתמל. תודה

01/01/2014 | 23:23 | מאת:

אנא פני מחר לרופא המטפל . כדאי לבדוק אותו וגם לבצע בדיקת דם סמוי בצואה