בן 4 עם בעיית גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/12/2013 | 19:42 | מאת: אני

שלום, בני בן 4 משחרר לאחרונה הרבה מאד גזים לאוויר... גם כתינוק הגזים היו יוצאים כך שלא ממש סבל מכאבים. עם השנים התופעה החריפה. יש לו גזים מהלך כל היום עם ריח חזק. לא נראה זה מפריע לו בצורה כלשהי אבל זה מאד מפריע לסביבה... פרט לאי הנעימות מאחרים אני חוששת שיש לו בעיית עיכול כלשהי. מה ניתן לעשות על מנת להפחית בטן עצבנית?

16/12/2013 | 23:01 | מאת:

לא לתת לא מזונות עם פוטנציאל לייצור גזים (קטניות....) ללמד אותו לפלוט את הגזים רק בשירותים