גזים ?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/12/2013 | 14:40 | מאת: ענת

שלום, בתי בת ארבעה חודש ניזונה מנוטרילון, נראה שבמהלך רב שעות היום חסרת מנוחה עקב פעילות בבטן( ממש שומעים פעילות וגם מרבה להוציא נפיחות) הדבר מקשה עליה לישון באופן רציף גם ביום וגם בלילה אני מדי כל ארבעים דק לפחות צריכה להרגיע ולהחזיר מוצץ ולפעמים להרימה ולהמתין שתשחרר נפיחות,לאורך כל התקופה הייתי אצל רופא משפחה ובשבוע שעבר אצל רופאת גסטרו שטענו שהכל תקין, האם הגיוני שלאורך כל שעות היום בגילה היא חסרת מנוחה עקב גזים? שאין שינוי עם הגיל? איך ניתן לדעת בוודאות שלא מדובר אולי בבעיה אחרת שלא אותרה עד כה? האם לנסות החלפת מזון ואיזה? תכשירים שניסיתי כמו סימיקול כלל לא עזרו, יש לה יציאות מדי יום בין פעם לפעמיים. זו הילדה השנייה שלי והתחושה שלא ניתן לעזור היא קשה.

07/12/2013 | 21:41 | מאת:

התיאור מתאים לאי סבילות ללקטוז , אנא קני פורמולה ללא לקטוז (אין צורך במרשם) הלקטוז סוכר החלב של הפרה אינו חיוני לבני אדם אך אם לא מתעכל גורם לריבוי גזים ו/או שלשולים

08/12/2013 | 09:04 | מאת: ענת

תודה על התשובה, האם יש פורמולה מסוימת ללא לקטוז שהיא מומלצת?

09/12/2013 | 23:16 | מאת:

אינני מליץ על פורמולה ספציפית כולן טובות