תינוקת שכל הזמן לוחצת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/12/2013 | 19:01 | מאת: חני

שלום, ביתי בת 3 וחצי שבועות.. שבוע הנקתי שבוע שאבתי ובשבוע השלישי התחלתי לשלב לה ארוחה חלב שאוב וארוחה סימילאק.. בטיפת חלב אמרו לי לתת לה לאכול כמה שהיא רוצה.. אפילו שזה נשמע הרבה..היא אוכלת 120 סימילאק בארוחה.. ו110 שאוב בארוחה שאחריה.. פולטת..אבל לא הרבה.. אני יודעת שיש לה גזים בסביבות הערב..ועוזרת לה לשחרר אותם עם עיסויים והרמת רגליים לכיוון הבטן.. מה שמטריד אותי הוא שמתוך שינה היא מתפתלת ומשמיעה קולות כמו נחירות מוזרות(האף לא סתום) וניראה כאילו לוחצת לקקי.. היא נהיית אדומה ופשוט מתאמצת ללחוץ- הבעיה היא שלא יוצא לה- היא עושה פעם ביום- וכשהיא עושה ניראה שזה בא לה בקלות..הקקי מיימי והיא עושה אותו בצורה רגועה.. ואני מצפה שבשינה שאחרי שכבר עשתה קקי היא תהיה רגועה-- אבל היא לא..עדיין לוחצת.. מזה יכול להיות?? תודה רבה

02/12/2013 | 22:39 | מאת:

אם החוסר שקט לילי יתכן ומדובר בגזים אם גם במשך היום אנא פני לרופא שיבדוק אותה