החלפת תמל לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/11/2013 | 16:08 | מאת: אתי

דר שטיין שלום, אני גרה בתאילנד ולפני כ-3 חודשים ילדתי פה בן ראשון. הנקתי אותו לתקופה של חודש וחצי בחצי חודש השני התחלתי סימילאק בישראל ולאחר שחזרנו מהביקור בארץ המשכתי לתת לו אך ורק סימילאק ללא הנקה. משום מה הסימילאק בתאילנד נראה לי קצת שונה מהארץ כי הוא הגיב אליו שונה: עצירות כל פעם ל-5 ימים ועד שאני לא עוזרת לו הוא לא מצליח לעשות לבד, עצבנות ואין לו שתן (מחליפה לו לאחר כל ארוחה ויש שתן אחד בתיתול מקסימום שניים) לאחר התייעצות עם הרופאה הומלץ לי לנסות ולהחליף לו למטרנה היום לאחר 5 ימים הוא קיבל את זה יפה אבל הוא עדיין עם אותה העצירות שהייתה לו לפני ועם המטרנה הוא פולט הרבה פעמים עם ליחה ומראה סימני עצבנות שורט את עצמו בפנים ומושך בשיער אבל עכשיו ממלא תיתולים בשתן שאלתי היא האם להמשיך ולנסות או לחזור לסימילאק? והאם יכול להיות שהסימילאק בישראל והסימילאק בתאילנד לא מכילים את אותם החומרים? ומה בנוגע לשתן האם זה קשור לסוג המזון? תודה מראש, אתי

07/11/2013 | 23:33 | מאת:

אני מניח שהפורמולות דומות הרי מדובר באותה חברה אך צריך להשוות סעיף סעיף אין בעיה לשנות חזרה לסימילק ולעקוב מה קורה , כמו כן אם ממעט להטיל שתן צריך לבדוק אותו מיד