אי שקט אצל תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/10/2013 | 22:11 | מאת: ליז

בתי בת החודש בוכה כל היום ללא הפסקה ותחושתי היא שגם בשנתה היא ללא שקט,מתעוררת אחרי שינה קצרה בבכי.ניגשנו למספר רופאים שונים על מנת לבדוק מדוע אינה שקטה, הוחלף לה האוכל מספר פעמים בעקבות השערה שמדובר בגזים- התחילה בנוטילון למשך שבוע וחצי,ולאחר התעיעצות וביקורים אצל מספר רופאים הוחלף האוכל לסוגים שונים בינהם דל לקטוז וצמחי. אין הקלה בשום אופציה של תזונה. הילדה עברה בדיקות שתן ובדיקות דם אשר נמצאו תקינות מהערכה של הרופא המטפל מדובר אולי בריפלוקס סמוי לכן הוחלף המזון שוב למזון מותאם לבעיה. הרגשתי היא שלא זאת הבעיה ושאולי מדובר במשהו אחר שגורם לילדה לחוסר שקט. חשוב לי לציין שעם המזון של הריפלוקס התחלנו היום רק וכרגע מרגיש לי שהבכי רק מחמיר על אף שהומלץ לנסות לשבוע לפחות. אשמח לקבל חוות דעת בנושא והמלצות מה עלי לעשות עוד, אולי אם יש בדיקות מומלצות שכדאי לבצע, אולי לא מדובר בבעיה בקיבה, מה עוד יכולה להיות הבעיה.?! מחוות דעתו של הרופא המטפל מדובר או ברפלוקס סמוי או בתקופה חולפת של הסתגלות שלא מעידה על בעיה פרט לגזים שייעברו. אשמח לעצות ועזרה.

30/10/2013 | 22:04 | מאת:

לא כתבת כמה היא אוכלת בארוחה כמו כן כמה היא שוקלת? איזה פורמולה היא מקבלת כעת? האם היציאות שלה רכות/נוזליות/קשות? האם יש לה הרבה גזים?

30/10/2013 | 22:25 | מאת: מיכל

עם הגזים (למרות שאמרו לי שהגזים מתחילים מגיל חודש אצלנו התחילו מוקדם יותר) המליצו לי על סימיקול ואתחיל לתת השבוע , האם להחליף גם את הפורמולה במקביל?