תינוק בן 5 שבועות סובל מגזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/10/2013 | 10:30 | מאת: רינה

שלום לך ברצוני לשאול לגבי בני שסובל מגזים בהתחלה היה ניזון מהנקה והיה מתעצבן במהלך היניקה וכשרציתי לשאוב לו לא יכולתי לשאוב הרבה כי רוב הזמן ער ולא יושן במהלך היום הרבה זמן. התחלנו בסימילאק וכשהרגשתי שלא נוח לו עברנו למטרנה וגם כן יש לו הרבה גזים ורוב הזמן עצבני ובוכה מכאבי בטן ויש לו גזים (הפלצות) עם ריח כבר כמה ימים לאחר ייאוש חברה שלי רוקחת המליצה על קומפורט התחלנו כבר לפני 3 שבועות להשתמש ואני חושבת שהיה הקלה אבל עכשיו כמה ימים כבר גם כן לא נוח לו. מה כדאי לעשות ? האם ישנה אפשרות שיש לו רגישות לחלב איך יודעים? האם אפשר לנסות סימילאק ללא לקטוז או שצריך להתייעץ עם רופא? תודה

09/10/2013 | 21:39 | מאת:

הבדיקה לאי סבילות ללקטוז כואבת (6 דקירות לבדיקות דם ) ולכן לא מבצעים הכי פשוט לתת פורמולה ללא לקטוז ואם אין שיפור כדאל פנות לבדיקה אצל הרופא המטפל