מערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/09/2013 | 10:33 | מאת: אדריאנה

הבן שלי בן 1.9 סבל משלשולים מימיים בעלי ריח נוראי במשך שבוע + נלקחה בדיקת צואה. תשובה- נמצאו parasites microscopy blastocystis hominis הרופאה החליטה על טיפול של flagyl עכשיו יש לי מספר שאלות אודה לך אם תוכל לעזור לי לעשות סדר לפני כשנה כשהיה בן 9 חודשים חטף אדנו וירוס שלשולים והקאות כחודש וחצי שהביאו לאישפוז של הילד לאחר מכן לא עשינו בדיקת צואה - אין לי מושג למה היתכן שהאמבות האלו נמצאות בגוף של בני מאז? קראתי באינטרנט שהאמבות האלו עלולות לגרום לחוסר תאבון ולרצון עז של מתוק וזה אכן מה שקרה לבני ,שמטופל כעת במחלקה להפרעות אכילה מכיוון שלא מוכן לאכול שום דבר חוץ ממטרנה תפוא ודברים מתוקים עד לפני שחטף את האדנו וירוס הה אוכל הכל מהכל יש לו בנסוף גם המון גזים המון זאת אומרת הוא כל היום נופח והצואה שלו תמיד היתה בריח נוראי.

01/10/2013 | 20:43 | מאת:

יתכן והבלסטוציסטיס נמצא במע' ההעיכול שלו זמן רב , רוב רובם של אלה שיש הם את הנ"ל הינם אסימפטומטיים יתכן והגזים הינם עקב אי סבילות ללקטוז וצריך ליבור למטרנה ללא לקטוז