שיהוקים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/08/2013 | 11:30 | מאת: טליה

שלום רב, בני בן החודשיים סובל מאז שנולד משיהוקים. השיהוקים מופיעים כפעמיים, שלוש ביום למשך כרבע שעה הן בסמיכות לסיום ההנקה והן כשעה שעתיים אחרי (התזונה שלו מבוססת על הנקה באופן כמעט בלעדי). לעיתים השיהוקים גורמים לו לאי נוחות ובכי. בבית חולים נאמר לנו שהתופעה תעבור תוך זמן קצר אך לא נראה שהשיהוקים עוברים או כמותם יורדת. האם יש מקום לדאגה והאם הדבר דורש טיפול רפואי? תודה

29/08/2013 | 22:18 | מאת:

ראשית כדאי שהרופא שלו יבדוק אותו אך בד"כ התופעה חולפת לבד עם הזמן