אלרגיה ללקטוז

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/08/2013 | 14:42 | מאת: רונית

שמי רונית ויש לי תינוק בן שנה מגיל כמה חודשים לאחר שלשולים מרובים עם ליחה דמית והקאות עברנו לשימוש המטרנה ללא לקטוז לאחרונה הפורמולה עברה שינוי והוספו לה חיידקים פרוביוטים מאז הוא שוב משלשל ניבינו סימילאק ואף נוטרילון והתוצאות דומות אחרי מספר ימים הילד מתחיל לשלשל מה עושים? כיצד ניתן לוודא שאכן מדובר באלרגיה ללקטוז ?

28/08/2013 | 12:47 | מאת: מירים

דווקא החיידקים הפרוביוטיים אמורים להקל על שלשולים. הקומפורט של מטרנה חוללה אצלנו פלאים (פחות גזים, יותר נינוחות בבטן, יותר יציאות). אולי אלרגי לחלבון החלב ולא לסוכר החלב...?

29/08/2013 | 22:20 | מאת:

הבדיקה לאי סבילות ללקטוז צסורבלת וכואבת )6 דקירות!!! כדאי לנסות פורמולה צמחית

03/09/2013 | 19:21 | מאת: רונית

בעברנו אותו זמנית לםורמולה צמחית אבל אמרו לנו שלאורך זה למי מחקרים יש עם הפורמולות הצמחיות בעיות בהתפתחות פריון וכו...