גזים אצל תינוק בן 3שבועות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

26/08/2013 | 05:44 | מאת: חמוטל

שלום ד"ר שטיין הקטני שלי החל לסבול לפני חמישה ימים מגזים והתפתלויות , לציין כי עברתי מתזונת חלב אם לסימילאק. הוא לא רגוע כל היום, צורח , מקבל 100 cc, אך נראה כי עדיין לא מספיק לו והוא רעב גם אחרי חצי שעה ( הוא תינוק שעולה יפה במשקל ואוכל בתיאבון רב( שוקל כ4500 גר'). אני לא יודעת איך לעזור לו, הוא ישן מעט כי כל הזמן צורח. עברתי היום לסימילאק קומפורט. יש משהו יותר מומלץ? וכמו כן באיזה שלב ביום כדאי לעשות לו את התרגישים לשחרור הגזים? (לאחר האוכל, כאשר בהתקף גזים? כאשר רגוע?). אשמח לכל עצה - הוא סובל ואנחנו סובלים

26/08/2013 | 22:53 | מאת:

אכן תתכן אי סבילות ללקטוז ולכן המעבר לסימילק קומפורט יכול לעזור אך אם אין שינוי אנא פנו לרופא שלו לבדיקה ולבירור