ריפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/07/2013 | 13:08 | מאת: הדס

שלום רב... הבן שלי בן 5 וחצי חודשים... מאובחן עם ריפלוקס סמוי מקבל לוסק מגיל חודש... בהמלצת רופא אנו מנסים להפסיק את הלוסק... מרגע שמפסיקים תוך כמה זמן צפויה להיות השפעה? (אצלו זה מתבטא בחוסר שקט...) כלומר אם הפסקנו וזה עדיין לא הזמן מתי נרגיש בזה? יום למחרת אחרי שבוע? בניסיון הקודם הפסקנו וכבר באותו לילה היה חוסר שקט מוחלט אך הסתבר שהייתה לו דלקת אוזניים

15/07/2013 | 23:25 | מאת:

אם הסימפטוים יחזרו הם יופיעו תוך 24-48 שעות