יציאות רכות וכאבי בטן - ילד בן 4

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/07/2013 | 21:00 | מאת: לילושית

שלום, מאז שהיה קטן בטנו של בני הייתה נפוחה. לפני כחצי שנה התחיל להתלונן על כאבים, להקיא מדי פעם והבטן הפכה מדי פעם לממש קשה. לאחר ששללנו צליאק פנינו לרופאת גסטרו והיא הציעה להוריד מוצרי חלב מהתפריט. זה הפסיק את ההקאות והפחית במקצת את הנפיחות בבטן ואת ההקאות. הרופאה סברה גם שמדובר בבליעת אויר והציעה לפנות לטיפול רגשי (אותו טרם התחלנו). הוא ממשיך לסבול מכאבי בטן ובשבועות האחרונים שמנו לב שהצואה שלו מאוד רכה, לפעמים לא מעוכלת, הרבה פעמים הוא הולך לשירותים מייד בתום הארוחה או אפילו במהלכה. נציין שהיו תקופות שהפריטין שלו היה נמוך. איך עלינו להמשיך? מה יכולה להיות הבעיה? תודה

03/07/2013 | 21:16 | מאת:

לא כתבת אם עשיתם בדיקת צואה אם לאו בכול מקרה כדאי לבקש בדיקת צואה לפרזיטים (בשאלה של גיארדיה) ותרבית כמו כן האם בוצעה בדיקת CRP או שקיעת דם ?