כאבים חריפים בבטן

דיון מתוך פורום  כאב

28/09/2016 | 05:04 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 24 סובלת מידי פעם בכאבים בבטן לא יחסתי לזה חשיבות כי תמיד האמנתי שכל אישה "סובלת מזה מידי פעם". בתקופה האחרונה זה החמיר . זה ניהיה כל יום בעיקר בלילה כשאני שוכבת כאבים חדים וקשים באזור הצלעות ובחיבור שלהם. הלכתי לרופא שלח אותי לצילום אולטרסאונד ובדיקות דם. לא נמצא דבר. לאחר מכן הכאבים ניהיו באזור שמתחת לטבור. מעין דקירות כאלה קשות. הרופא הביא לי כדורים לחומציות של הבטן וקבע לי תור לגסטרולוג אשר יהיה רק עוד חודש וחצי מהיום. זה ניהיה גרוע יותר עם הימים לא הצלחתי לישון טוב וזה הפריע לי. פתאום משום מקום זה עבר כאילו הכל בסדר. ביומיים האחרונים כשקמתי בבוקר זה חזר מעין דקירות לא מוסברות כאלה בחלל של הבטן (ולא זה לא קשור לזמן המחזור ) הלילה כשישנתי התעוררתי מדקירות חזקות וחריפות שגרמו לי לצעוק במיטה הרגשתי משותקת כאילו זהו אני הולכת למות. מעין כאב שהשתלט על כולי לא מוסבר כזה. רציתי ללכת לבית חולים קמתי כבר התחלתי לבכות מרוב הכאב ופתאום זה עבר. בשניה. כאילו כלום. מצטערת על האורך והחפירה.. אני פשוט מיואשת כבר.. נמאס לי מזה וכולם מסתכלים עלי כאילו אני ממציאה כי זה לא "כל הזמן" ולא מוצאים אצלי כלום...רציתי לדעת אם יש כאן השערות בשבילי....

09/10/2016 | 13:44 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, רשימת המחלות הגורמות לעאבי בטן הינה ארוכה מאוד. כאבים מסוג זה יכולים להיות קשורים למעי רגיז, לבעיה בדרכי השתן, לקדחת ים תיכונית וכו'. לכן, יש להמשיך בברור. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב