טיפול בגלי רדיו בעקבות כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאב

20/07/2016 | 12:38 | מאת: ברוריה

שלום רב, הומלצתי לקבלת שני טיפולים בגלי רדיו בעקבות כאבי גב. חיפוש באתר הבעיר לי שזה הליך פולשני בעצב ולא הפיך וכמו כן קיימת התכנות לכאב חדש שלא ניתן לטיפול כי העצב מנוטרל. רציתי לדעת מה הסיכונים והאם ניתן לטפל בטיפולים פחות פולשניים ומסוכנים. עלי לציין שהזרקות לא הועילו. תודה מראש.

שלום רב, הסיכונים בטיפול על ידי גלי רדיו הם: זיהום, דימום, נזק לעצב. אחוז הסיכונים הוא נמוך. לא ניתן להשיב לשאלתך הנוספת כי חסר מידע רפואי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב