כאבי שרירים בעיקר בגפיים

דיון מתוך פורום  כאב

06/07/2016 | 15:42 | מאת: מאיה

היי, בת 34. בריאה בדרכ. לפני 3 ימים נרדמנו בלילה ושכחנו לכבות את המזגן. למחרת בבוקר קמתי עם כאבים בידיים וברגליים וגם בשכמות ובצוואר. מרגיש כמו כאבים אחרי ספורט. הכאבים עדיין ממשיכים-כאבים חזקים בעיקר בשתי הידיים לכל אורך היד כולל כף היד והזרוע כשאני מזיזה או מרימה את היד זה מתגבר או כשנוגעת באזורים האלו וכן ברגליים-גם בשוקיים. הכאב מחמיר בתנועה והוא מחמיר לאחר ישיבה/ מנוחה/שינה: קמה וכואב לי עוד יותר. ממה זה יכול לנבוע? מה ניתן לעשות או לבדוק? הגיוני שעד כדי כך כואב בגלל מזגן ושעדיין זה ממשיך? אין לי חום או צינון או משהו כזה...

10/07/2016 | 08:21 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא בטוח שהמזגן הוא הסיבה. ממליץ להתחיל עם בדיקות אצל רופא המשפחה ובהמשך להחליט על התייעצות במידת הצורך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

10/07/2016 | 11:24 | מאת: מאיה

אוקיי, לאיזה כיוון זה יכול להיות אבל שייך? לאיזה רופא מומחה יש לפנות? הכאבים קצת פחתו אך יש תחושת חולשה ביד ימין. לפני 3 שנים, היו לי קפיצות שריר מדי פעם בגוף ועברתי בדיקה נוירולוגית וגם בדיקת emg שיצאו תקינות. אני קצת לחוצה מכיוון נוירולוגי, האם תוך 3 שנים הגיוני שצצה בעיה בהיבט הזה?

מנהלי פורום כאב