כאבים אסכמיים ברגליים

דיון מתוך פורום  כאב

15/05/2016 | 23:16 | מאת: Alin

שלום, אבא שלי סובל מכאבים חזקים מאוד ברגליים בגלל בעיית כלי דם,פצע ברגל וחסימה קשה במיוחד. הכאבים גורמים לו לסבל רב והוא לא מצליח לשבת ולישון בצורה תקינה. כתוצאה מכך הוא כבר קרוב ל 3 חודשים לוקח כל 3 שעות אופטלגין 50 מיליגרם נוזלי. אך זה לא תמיד עוזר לו. האם לקיחת אופטלגין לתקופה ממושכת כל כך יכולה לגרום לנזק? האם יש טיפולים חזקים יותר שניתן להשתמש בהם תקופה ממושכת או תחליפים? נכון לעכשיו לא ניתן לטפל בבעיה העיקרית - חסימת כלי דם.

22/05/2016 | 11:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, נטילת אופטלגין עלולה לגרום לסיבוכים. אני ממליץ להחליף או להוסיף תרופות אחרות. על הטיפול הספציפי יש להחליט לאחר בדיקה רפואית ועיון בכל המסמכים הרפואיים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב