שרירי הבטן עדיין כואבים

דיון מתוך פורום  כאב

10/05/2016 | 01:47 | מאת: אילן

לד"ר אידלמן, שלום רב. למרות שגמרתי שני שליש של שפורפרת וולטרן, ולמרות שאני עושה תרגילים למתיחת שרירי הבטן, עדיין כל מגע עם אויר קר או רוח (גם כשאני לובש סווצ'ר - אני מקפיד לחמם איתו את הבטן ולא הורדתי אותו כבר יותר מחודש) גורם לדקירות או כאב טורדני ומציק בשירי הבטן. הצרה היא שבקרוב יתחיל הקיץ ואז אין מפלט מהאויר הקר של המזגנים: במכולת, באוטובוס, בחנויות,שלא לדבר על לגור בבית בחודשי הקיץ ללא מזגן או מאוורר. הבית שבו אני גר סגור כבר שבועיים עקב חשש מרוח פרצים, ועדיין אין מענה של ממש לבעיה שאני מתאר בפניך. מה לדעתך יפתור את הבעיה חוץ מוולטרן ומתיחות שאני עושה? איך מתמודדים עם מה שאני מתאר?כבר מיציתי הכל ואני עדיין רחוק מלפתור בעיה רפואית זו. יש טיפול מונע לבעיה כמו למרוח וולטרן גם כשאין כאב?אני מבקש את עצתך. אני חסר אונים כנגד אויר קר או רוח, ואי אפשר להימנע ממגע איתם. מה עושים? (במיוחד בחודשי הקיץ שמתקרב....)

15/05/2016 | 17:37 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ להיבדק על ידי רופא בהקשר לכאבים מתמשכים בשרירי הבטן. ג'ל וולטרן עדיף עקב השפעה פחותה על איברי הגוף. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב