שרירי בטן שוב כואבים, בהמשך לשאלתי הקודמת

דיון מתוך פורום  כאב

29/04/2016 | 15:39 | מאת: אילן

לד"ר אידלמן, שלום רב. הפסקתי שימוש בוולטרן לפי עצתך כשהרגשתי שהכאבים עברו, אך יומיים לאחר מכן, הכאבים חזרו שוב. מה עלי לעשות? התחלתי מהיום שוב טיפול של וולטרן. האם להמשיך אותו שוב 7 ימים כפי שכתוב בעלון המצורף בכל זאת? מנסיוני אני יודע שמתיחות שרירי בטן עוזרות ומקלות על הכאב (הומלץ ע"י רופא ספורט או פיזיותרפיסט - אינני זוכר בדיוק מי מהם) אבל האם אפשר להתחיל אותן במקביל לטיפול בוולטרן?או רק אחריו?או במקום הטיפול בוולטרן? עלי לציין כי הכאב בשרירים מופיע בעיקר כשבא על איזור הבטן אויר קר.או רוח. אני משתדל להימנע ממנו ככל האפשר, אך לפעמים אין ברירה ואני לא יכול להימנע במאה אחוז ממגע של רוח או אויר קר. מה אתה ממליץ לעשות? המשך טיפול בוולטרן 7 ימים,או מתיחות שרירי בטן?-ראה שאלתי למעלה

03/05/2016 | 12:21 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בהחלט ניתן להתחיל מתיחות בטן במידה שזה עוזר ולדאוג לבצע זאת בתנאים שהשרירים מחוממים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב