כאבי שכמות

דיון מתוך פורום  כאב

21/04/2016 | 21:41 | מאת: דנה

אני בת 23 סובלת מכאבי שכמות כשנה או יותר. כואב לי בעיקר כשאני נוגעת בשכמות וטיפה לוחצת באזור. מספיקה נגיעה חלשה בשביל שכל האזור יכאב בצורה נוראית ובלתי נסבלת. חשבתי שאולי זה סוג של דלקת. הרופא אמר שאולי זה פשוט יציבה לא נכונה אבל לדעתי זה בלתי סביר שבגלל יציבה הכאב יהיה כל כך חזק. יש לציין שאני סובלת ממגרנות לעתים תכופות מגיל קטן. מה ניתן לעשות כדי לטפל ואיך בודקים אם זה דלקת?

25/04/2016 | 10:40 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לאבחן מצב זה באמעות האינטרנט. רק בדיקה רפואית תאפשר לתת תשובה. פחות סביר שמדובר בדלקת בשני הצדדים. יותר סביר שמקור הכאב בתנוחה לא בריאה תקופה ממושכת, כגון, במהלך שיחות בטלפון או הסתכלות על מסך הטלפון זמן ממושך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב