כאב כרוני בשכמה צד שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

11/03/2016 | 15:55 | מאת: שמעון בורקס

שלום יש לי בעיה מעל 3 שנים בשכמה צד שמאל טיפולים תרופתים כדורים ופיזיותרפיה לא עוזרים השאלה אם יש משהו אחר שאפשר לעשות?הכאב בא והולך לפרקים קצרים ואפילו ארוכים מהזמן למשך חודש וזה מונע את העבודה ממני לעשות אשמח לקבל תשובה תודה בהקדם גם נסיון אורוטופדי לא עוזר.

16/03/2016 | 11:54 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב זה ניתן לפנות למרפאת כאב. יש להמציא כל המסמכים הרפואיים וקודם כל, האבחנה אליה הגיעו הרופאים המטפלים ותוצאות בדיקות עזר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב