התקפי כאב בטן אצל נערה

דיון מתוך פורום  כאב

06/03/2016 | 14:19 | מאת: רויטל

שלום רב, ביתי בת 15 סובלת כבר יותר מ 5 שנים מכאבי בטן חזקים. הכאב מגיע כהתקף חזק למשך כמה דקות או יותר ואז נשאר כאב בכל חלל הבטן לדבריה. היא עברה כבר קלונסקופיה , אולטראסאונד של הבטן שלא היה 100% ברור מכיוון שנעשה בזמן של כאב והיה קשה לגעת בבטן ולבצע את הבדיקה כמו שצריך. בכל בדיקות הדם נשללו צליאק וגם קדחת ים תיכונית נשללה. באחת הבדיקות נאמר שלפי הצילום היא לא מתרוקנת עד הסוף והמליצו על טיפול בנורמלקס אך גם זה לא עזר. כאשר היא הייתה ילדה היא אכן סבלה מעצירויות אך עכשיו היא לא מתלוננת על בעיות דומות אשמח לשמוע את דעתכם מחפשת רופא/ה שחושבים מחוץ לקופסא לבדוק מה יכול להיות . אנחנו כבר ממש מיואשים

07/03/2016 | 16:05 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בנוכחות כאבים מסוג זה יש צורך בהמשך מעקב אצל גסטרואנטרולוג. לא סביר שניתן למצוא מענה במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב