הפחת כאב בטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  כאב

06/02/2016 | 16:49 | מאת: Roi

שלום רב, אני עתיד לעשות צילום סטטוס לשיניים. מודבר סה"כ בצילום בלבד אבל זכור לי מעבר שהוא הסב לי כאב לא קטן. (כנראה בגלל המכשור שיש להכניס לחלל הפה, שאצלי הוא קטן מאוד) באופן כללי אני יחסית רגיש לכאבים בטיפולי שיניים. האם יש איזה כדור שאני יכול לקחת לפני הצילום בכדי להקטין את רגישותי לכאב? האם כדורים "רגילים" כמו אקמול יכולים לעזור? ואם כן, כמה זמן לפני הצילום לקחת כדי שהשפעתם תהיה מרבית? תודה רבה

07/02/2016 | 12:21 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, צילום שיניים לא דורש מתן תרופות נגד כאבים. במידה שישנה חרדה, אפשר להתייעץ עם רופא השיניים לגבי תרופות הרגעה במתן דרך הפה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב