כאבים בחזה ובכתפיים

דיון מתוך פורום  כאב

03/12/2015 | 11:20 | מאת: יאיר

אני בן 28 סובל מהשמנת יתר. לפני כשלושה חודשים הייתי במיון בעקבות כאבים בחזה והועלתה אפשרות לריפלוקס אולם לאחר טיפול במיון חלפו הכאבים, מזה כשלושה וחצי שבועות אני סובל מכאבים חזקים בחזה (גם צד ימין וגם צד שמאל) בכתפיים ולעיתים חולשה ועייפות. הייתי אצל מס' רופאים וכן במיון ומוקד מכבי ובכולם תוצאות בדיקות הלב א.ק.ג יצאו תקינות לחלוטין. גם בדיקות הדם היו תקינות מלבד Uric Acid (B) שיצאו 9.5. במוקד מכבי נתנו לי אמפדוקס לריפולוקס אולם התרופה משפיע יום כן יום לא ולפעמים בכלל לא והכאבים נוראיים ומפריעים לתפקוד יומיומי. האם יכול להיות שזו מחלה אחרת? דלקת פרקים? פיברומיאלגיה? אשמח לתשובתכם.

06/12/2015 | 10:41 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, צריך להמשיך בבירור על ידי רופא המשפחה. לא ניתן לאבחן ללא בדיקת רופא ועיון בתוצאות בדיקות העזר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב