דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  כאב

17/11/2015 | 22:15 | מאת: אתי

שלום אני בת 45 אני נמצאת בבעיה רצינית חייבת עזרה דחופה כבר 3 חודשים אני סובלת מכאבים חזקים באמצע הבטן גרעפסים בלי סוף וכאביי שכמות ועמוד השידרה שבניהן כאבים בצד ימין מתחת לצלעות כאבים שאי אפשר לנשום עברתי בדיקות מקיפות אישפוז יום כל רופא אומר משהו אחר ואין לי פתרון לא יכולה לעבוד ולעשות כלום עשו לי בדיקת גסטרופיה היה דלקת קטנה בתריסריון ולא ראו בקע בסרעפת לעומת זאת לפני 4 חודשים ראו בצילום בקע ממש קטן שהרופא אמר שאין צורך לעשות כלום הלכתי לרפואה טבעית לאורטופד ואין לי פתרון רק תרופות ושום דבר לא עוזר מה אני עושה ?? חייבת פתרון למי אני כבר יכולה לפנות?? ואני תמיד הייתי אישה פעילה ואפילו יותר מידי פעילה בחיי היום יום

22/11/2015 | 11:32 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני מציע שרופא המשפחה ירכז את כל תוצאות הבדיקות והייעוצים. אין אפשרות לתת תשובה חד משמעית באמצעות האינטרנט. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב