כאבים בשוק ימין

דיון מתוך פורום  כאב

16/10/2015 | 14:40 | מאת: אמיר

שלום מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים בלתי פוסקים בשוק ימין הכאבים גם במנוחה וגם בזמן ישיבה והליכה יש לציין שאינני עוסק בפעילות גופנית מיוחדת כרגע בנוסף כשאני לוחץ על האזור אני מרגיש את הכאב בעוצמה גבוהה מאוד מה יכולה להיות הסיבה לכך ומהו הטיפול הממולץ?

19/10/2015 | 09:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ברור מהתאור בדיוק באיזה מקום בשוק אתה חש כאבים. יש צורך בבדיקת רופא על מנת קודם כל לשלול שלא מדובר בפקקת בוורידים או בבעיות בגיד או בשריר. אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה ולאחר בדיקתו להחליט על המשך הטיפול. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב