כאב נוירופטי

דיון מתוך פורום  כאב

08/10/2015 | 17:13 | מאת: סוכרתית

שלום רב, אני סובלת מכאב נוירופטי בלחץ לאורך שורש L5, יש נקודות שמפעילות את ההקרנה אחת סמוך לסקרום, והשניה מעט יותר דיסטלית, על הפיריפורמיס. כמו-כן יש לציים הסתיידות ליד מפרק הירך באותו הצד והצרות בין L3-4-5. הוצעה לי זריקה למפרק, אלא שכרגע הכאב במפרק התעמעם. כסכרתית אני לא יכולה וגם מעדיפה להמנע מהזרקה של סטירואידים. האם יש חומר אחר שניתן להזריקו כדי להקל עלי את הכאבים, הצליעה והפגיעה באיכות החיים? תודה

19/10/2015 | 10:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, השפעה של חומר אחר, כגון, מאלחש מקומי, היא השפעה קצרה יותר. לכן, יש לשקול הזרקת סטרואידים עם התאמה של הטיפול בסוכרת בהתאם לתקופה קצרה לאחר מכן. אני ממליץ לפנות למרפאת כאב לקבלת החלטה קונקרטית. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

20/10/2015 | 13:55 | מאת: יעל

תודה על תשובתך. יעל

מנהלי פורום כאב