אי נוחות וצריבה בבטן לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כאב

02/10/2015 | 22:50 | מאת: יוני

לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי לבקע מיפשעתי ימים בודדים לאחר הניתוח החלה צריבה זהה שהייתה מורגשת לפני הניתוח ,אך הפעם היא נון סטופ וכן החלה תחושת אי נוחות בבטן,כאילו מונח לי ספר על הבטן, כשאני יושב כאילו הבטן נילחצת אל הסרעפת, ותחושה כללית לא נעימה בבטן השילוב הזה, שמורגש יום יום כל הזמן גורם לי יאוש וסבל רב כירורג הקופה לאחר בדיקות הדמיה, מפנה אותי חזרה למרפאת הכירורגים בבית החולים שניתח, הוא אמר שיש מצבים כאלה אחרי ניתוח כזה, ואני עלול להרגיש את הצריבה לכל החיים, וכן למרפאת כאב, בניסיון לטפל בתלונות הללו, הוא הזכיר זריקות אך לא שאלתי יותר מידיי שאלות אבקש לדעת מהם הטיפולים שמרפאת כאב נותנת במקרה כזה, האם מדובר בזריקות לבטן? האם ניתנים כדורים לכאב? מה הסיכוי להעלים את התחושות האלה בטיפול המרפאה? האם זה אפשרי בכלל? תודה מראש

07/10/2015 | 06:58 | מאת: צוות האתר
שלום אתה לא בפורום המתאים. הפנה שאלתך לפורום כירורגיה. צוות האתר

מנהלי פורום כאב