כאב בלסת עם דלקת גרון

דיון מתוך פורום  כאב

28/09/2015 | 19:03 | מאת: לימור

שלום , הייתי אצל רופאה לפני יומיים ויש לי דלקת גרון , אני לוקחת אנטיביוטיקה ועוד משחה לשפתיים בגלל פצע שיצא לי עליהם , הבעיה היא שהכאב הבולט ביותר הוא בלסת - יש הרגשה כמו לחץ של גשר על כל השיניים , ובנוסף גם בלסת התחתונה בסוף יש הרגשה כמו של יציאת שיני בינה ( אבל כבר יצאו לי כולן ) כאילו כואב כזה אולי טיפה שורף כמו חתך לא נעים בזמן אכילה וגם ברגיל . , וגם בשיניים מקדימה למטה אדום לי החניכיים וכואב עמום כזה .. השאלה היא אם זה חלק מעניין של הדלקת גרון והכל וזה יעבור עם האנטיביוטיקה או שללכת שוב לרופא ?..

30/09/2015 | 10:17 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, יתכן שמדובר במחלה הנגרמת על ידי נגיף. ממליץ להיבדק על ידי רופא פעם נוספת. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב