מורפיו לפני הוצאת נקזים

דיון מתוך פורום  כאב

29/08/2015 | 00:51 | מאת: נאוה

שלום רב אני לאחר ניתוח עיצוב בטן היקפי לאחר ירידה במשקל סובלת כאבי תופת בעוד יומיים יוציאו לי ארבעה נקזים מדופן הבטן סף הכאב שלי מאד מאד מאד נמוך בפעם האחרונה שהוציאו לי נקז אחרי ניתוח מעקף תריסריון סבלתי כאב תופת לא פרופורציונלי מבחינתי זה עינוי שאני לא מסוגלת לעבור אני לא ישנה מרוב דאגה וחרדה חשבתי ליטול טבליה אחת של מורפין באופן חד פעמי לפני הוצאת הנקז האם זה יהיה יעיל? אם כן מה ליטול וכמה זמן טרם הטיפול? אם לא האם יש אלטרנטיבה אחרת? אולי גז צחוק? ממש זקוקה לעצה בנושא מודאגת וחרדה תודה

06/09/2015 | 17:06 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, נטילת כדור מורפין לפני הוצאת נקז אינה טיפול מתאים. מסיבות טכניות לא ענינו מוקדם יותר. אני מקווה שעברת את הפעולה בשלום. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב