כאב בכתף

דיון מתוך פורום  כאב

08/07/2015 | 23:17 | מאת: ירון

לפני כארבע חודשים לאחר נפילה מאופניים הובחן אציל קרע חלקי באורך של 0.4 ס"מ בדמת הגיד של ה- סופרספינטוס, עשיתי פיזוטרפיה ששיפרה לי את הטווח תנועה שנפגע אך עדיין בבוקר שאני קם טווח התנועה יורד משמעותית ושאני מרים את היד כלפי מעלה כל הכתף מתרוממת, בנוסף ישנה גם ירידה בנפח השריר בכתף. אשמח לחוות דעת בנושא תודה מראש

19/07/2015 | 18:55 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מדובר בתהליך ארוך. במידה שאין שיפור מומלץ להתייעץ עם אורתופד ולהמשיך פזיותרפיה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב