פיברומאליגה וכאבים כרוניים

דיון מתוך פורום  כאב

12/05/2015 | 15:54 | מאת: שירה

שלום רב אני הייתי רוצה לשאול שאלה. אני מוגדרת כחולת פיברומאלגיה, יש לי כאבים כל הזמן, אני סובלת גם ממעי רגיז, אני סובלת מתופעות לוואי של תרופות ובאופן כללי אני כבר על סף ייאוש. מניסיון אישי קנאביס רפואי מאוד עוזר לי לישון בלילה ומרגיע אותי. הייתי רוצה לברר האם יש לי אפשרות לבקש אישור לקנאביס? יש לי תור לרופא כאב בסוף החודש והייתי רוצה להגיע מוכנה עם מידע על הנושא. תודה מראש

שלום רב, על אופן הטיפול יש לדון עם הרופא לאחר בדיקה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב