כאב ידיים

דיון מתוך פורום  כאב

23/03/2015 | 13:23 | מאת: תמי

שלום, התייעצות לאימי שגרה בחול. יש לה פרקינסון מתקדם. משותקת כל הגוף כבר. בידיים יש ארטריטיס והידיים בכלל איבדו צורה והן רק מקור לכאב גדול מאוד, הן לא בשימוש כלל. האםישנה דרך לשתק את העצבים של הידיים כמו שיש זריקה שיכולה לשתק את הכאב בגב? מצבה גם ככה נורא ואין תקוות גדולות, לפחות אנחנו מחפשים דרך להקל על הכאב שלה שלא תסבול כל כך. אודה לכם מאוד על המלצה כלשהי שנוכל לבדוק בארגנטינה בה היא חייה.

25/03/2015 | 10:57 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה שלך ביצוע פעולות אלה בהרדמה על ידי רופא מרדים בטוח יותר מטשטוש ללא רופא מרדים. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב