טיפול בכאב כרוני על ידי עירויים

דיון מתוך פורום  כאב

19/02/2015 | 10:35 | מאת: מיכל

שלום רב אמי בת 77 מאושפזת בבית אבות סיעודי, מרותקת למיטה וסובלת מכאבים קשים ביותר כתוצאה מדלקת פרקים כרונים אמי מטופלת בתרופות נגד כאבים כמו : פרקוסט ונגזרות של מורפיוםיחד עם פרדינזון ותרופות למחלת הפרקים. המשפחה שוקלת להביא רופא כאב אליה לטיפול פרטי בשיחה עם הרופא הבנתי שהטיפול כולל עירויים של תערובת ויטמינים ומינרלים שאלתי : האם הטיפול מוכר, האם ידוע על אפקטיביות שלו. ואשמח להמלצה על טיפול אפקטיבי תודה מיכל

שלום רב, ככל הנראה, מדובר בטיפול תומך ולא בטיפול נגד כאבים. אני ממליצה לדון עם הרופא המטפל או רופא כאב על האפשרויות לעזור לאמך. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב