כאבי שרירי צוואר, שכמות וראש

דיון מתוך פורום  כאב

10/02/2015 | 19:05 | מאת: אמיר

שלום רב, בן 29. מזה כ-6 שנים אני סובל מכאבי צוואר ושכמות כתוצאה מאימון בחדר כושר. כאבים אלה מתפשטים לאיזור שרירי הפנים, הלסת והראש וגורמים ואי נוחות, עייפות, חוסר יציבות, כבדות ראש, כאבים... עוד בהתחלה, בדקתי האם הכאבים נובעים מבעיה נוירולוגית כלשהיא, נשלחתי לבדיקת CT ראש, אשר יצאה תקינה. משם, המשכתי לטיפולי פיזיותרפיה לאיזור הצוואר - הטיפול הפיק כאב אך הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן, טיפולים ברפואה משלימה כגון - כירופרקטיקה, דיקור, עיסויים למיניהם. אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה. אוסיף ואומר, שבעת טיפול, אם מדובר בעיסוי או לחיצה על האיזורים הכואבים (צוואר, שכמות, פנים, שריר לסת), ישנה השפעה (מורגש כזרמים) סביב הראש. אני די אובד עצות. אשמח לשמוע דעתכם בעניין. בתודה מראש

שלום רב, אני ממליצה להשלים את הבירור עם בדיקת CT צוואר, MRI ראש וצוואר ואולי לשקול ביצוע מיפוי עצמות. במידה שתוצאות הבדיקות תהיינה תקינות, אני מניחה שהבעיה היא בביצוע התרגילים בחדר הכושר בצורה לא נכונה. במקרה כזה, תוכל להתייעץ ולבצע את התרגילים בצורה נכונה או להחליף לתרגילים אחרים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב