שרירים תפוסים לאחר זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  כאב

30/01/2015 | 18:25 | מאת: אור

שלום רב, לפני כ48 שעות קיבלתי זריקת וולטרן בישבן לאחר הגעתי למוקד הרפואי עם כאבי ראש חזקים ובלתי נסבלים. מיד לאחר הזריקה הרגשתי כאב חד והרגשה של שרירים תפוסים בחלק ימין של הגוף, באזור ההזרקה, הגב התחתון והרגל. אציין כי גם הזריקה עצמה מאוד כאבה לי, מה שלא הרגשתי בעבר כשקיבלתי זריקה בישבן. האם זו תופעת לוואי מוכרת? או שמא אני צריכה לגשת לרופא ולבדוק פשר הכאבים? תודה ושבת שלום, אור

03/02/2015 | 13:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ ראשית לעבור בדיקה על ידי רופא נוירולוג כדי למפות אזורים בהם מופיע הכאב ולאבחן האם קיים שם חסר נוירולוגי. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב