כאב עצבי ברקטום

דיון מתוך פורום  כאב

23/01/2015 | 21:09 | מאת: שרון28

שלום אני בן 60 ברקע מחלת קרוהן. עברתי כריתת מעי שלמה ורקטום (אני עם סטומה). בשל מחלה פרואנלית קשה ומספר ניתוחי מעי דק. מזה שנה יש לי כאבים עזים בפרינאום שאינם נותנים לי מנוחה לא ביום ולא הלילה. חיי אינם חיים! כאבים בלתי נסבלים לא מצליח לתפקד ולאחרונה הכאבים עזים יותר. מטופל בבית חולים מאיר כפר סבא במרפאת כאב ולטענתם אין להם מה לעשות איתי. הגעתי גם לאיכילוב למרפאת כאב וגם שם לא הצליחו לעזור לי. אני מבקש את עזרתכם. האם קיים טיפול היכול לעזור לי להיפטר מהכאבים העזים האלה? תודה רבה

25/01/2015 | 10:08 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כה מורכב אין אפשרות לתת המלצות ספציפיות באמצעות האינטרנט. במידה שתגיע למרפאת כאב בבילינסון עם כל המסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך, נשקול את המשך הטיפול. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב