כאבים

דיון מתוך פורום  כאב

06/01/2015 | 13:42 | מאת: אני

במשך חודשים אני סובלת מכאבים ברגל ימין בעיקר בברך. אחרי תקופה הייתי אצל אורטופד והוא אמר שזו דלקת ברגל והמליץ על פזיוטרפיה/זריקת סטרואידים). (אני לא מעונינת בזריקה)ובשביל תור לפזיוט' צריך לחכות זמן ממושך.. פניתי לרופא מומחה נוסף והוא טוען שזה בא מהגב ולא מהרגל והליץ על פזיוט'. לפני שבועיים התחלתי לסבול מכאבים ביד ימין. מה ממולץ לעשות חוץ מזריקה (שהבנתי שהיא מאד לא בבריאה )ופזיוטרפ'? תודה מראש

07/01/2015 | 09:47 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לתת המלצה ספציפית ללא בדיקת רופא. במידה שפזיותרפיה לא עוזרת, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב בצרוף כל המסמכים הרפואיים, לרבות, תשובות בדיקות דימות (CT או MRI). בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב